ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/02/2005 | 23:54 | מאת: שלמה

22/02/2005 | 23:55 | מאת: שלמה

אמי בת 78 חולת סכרת ולחץ דם גבוה קבלה התקף לב ב21.1.05. לאחר כ-10 ימים עברה צינטור אך ללא הועיל. גילו כי יש לה 4 עורקים סתומים. כדרך להמשך הפעולה הרופאים קבעו כי אין ברירה ויש צורך בניתוח מעקפים למרות שבצינטור הרגל התנפחה,אבדה הרבה דם (קבלה כ-5 מנות דם ) ולאחר כשבוע הוחלט לנתח . הניתוח בוצע לפני כ-10 ימים ועד היום היא מונשמת,לא מסוגלת להזיז את 2 הידיים, הרופאים איבחנו את הדברים הבאים :א מערכת העצבים באזור הכתפים נפגעה ולכן אין היא יכולה להזיז את הידייםולא לינשום בקוחות עצמה ב. הקיבה לא חזרה לעבוד.בוצעה בדיקה של זרימת הדם בכל הגוף והוברר שאין זרימת דם ע"י עמוד השידרה ולכן התוצאה היא כזו. השאלה היא האם היו מקרים כאלה?מה ניתן לעשות ? ראוי לציין שהיא בהקרה מלאה אך אינה יכולה לתקשר בעקבות מכונת ההנשמה. אשמח לקבל תגובות הערות ,הצעות בכבוד רב שלמה שחוח

01/03/2005 | 13:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מקרה איזה אינו נופל בתחום רפואת חרום ואין את הכלים והנתונים לענות עלו

27/03/2005 | 22:06 | מאת: שאול

לפני כשנה אבי עבר ניתוח מעקפים ונשאר עם סיבוך של עליית הסרעפת. מאז חלה עלייה בנטייתו לרגזנות, עצבנות וחוסר סבלנות. 1. האם ידוע הקשר 2. מה עושים

27/03/2005 | 22:07 | מאת: שאול

לפני כשנה אבי עבר ניתוח מעקפים ונשאר עם סיבוך של עליית הסרעפת. מאז חלה עלייה בנטייתו לרגזנות, עצבנות וחוסר סבלנות. 1. האם ידוע הקשר 2. מה עושים

27/03/2005 | 22:07 | מאת: שאול

לפני כשנה אבי עבר ניתוח מעקפים ונשאר עם סיבוך של עליית הסרעפת. מאז חלה עלייה בנטייתו לרגזנות, עצבנות וחוסר סבלנות. 1. האם ידוע הקשר 2. מה עושים

27/03/2005 | 22:08 | מאת: שאול

לפני כשנה אבי עבר ניתוח מעקפים ונשאר עם סיבוך של עליית הסרעפת. מאז חלה עלייה בנטייתו לרגזנות, עצבנות וחוסר סבלנות. 1. האם ידוע הקשר 2. מה עושים

27/03/2005 | 22:08 | מאת: שאול

05/06/2005 | 00:47 | מאת: י

אבי עבר לפני כשבועיים וחצי ניתוח מעקפים. מאז הניתוח ועד אתה הוא סובל משיעול יבש הגורם לו לכאב בחזה ולעייפות. השאלה היא אם השיעול הוא כתוצאה מהניתוח? וכן מה ניתן לעשות בנידון?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)