אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/02/2005 | 19:06 | מאת: טל

סבתי אישה מעל גיל 80 עברה אירוע מוחי אתמול ולאחר בדיקות הרופאים טוענים כי מצבה קשה ושאין יותר מדי מה לעשות. היא הגיבה מספר פעמים כשדיברו אליה האם זה סימן טוב? האם קיים סיכוי שהיא תתאושש? והאם יש דרכים נוספות לעזור לה? תודה מראש, טל

04/02/2005 | 11:50 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדאבון לבי אני לא איש בשורות. בגיל זה ההחלמה אם בכלל איטית. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה להמתין.

04/02/2005 | 21:18 | מאת: יוסי

כמו שראיתי שד"ר תמיר אמר, גיל החולה מהווה תפקיד עיקרי בסצנה הזו, ברמת העיקרון יש אנשים שעברו אירועים מוחיים וכיום וכיום מתפקדים כרגיל לגמרי (גם אירועים קשים) במקרה שלכם ,מעבר לגיל מבינים שלדברי הרופאים האירוע היה קשה ,לא פירטט את מצבה קודם לאירוע ואת סוג האירוע שקרה לה לכן יש אלפי תשובות אלייך, נוכל לסכם בזה שבכל מקרה ההחלמה מאירוע מוחי היא ארוכה וצריך כוחות נפשיים רבים תהיו חזקים .

04/02/2005 | 21:19 | מאת: יוסי

כמו שראיתי שד"ר ערן טל-אור אמר, גיל החולה מהווה תפקיד עיקרי בסצנה הזו, ברמת העיקרון יש אנשים שעברו אירועים מוחיים וכיום וכיום מתפקדים כרגיל לגמרי (גם אירועים קשים) במקרה שלכם ,מעבר לגיל מבינים שלדברי הרופאים האירוע היה קשה ,לא פירטט את מצבה קודם לאירוע ואת סוג האירוע שקרה לה לכן יש אלפי תשובות אלייך, נוכל לסכם בזה שבכל מקרה ההחלמה מאירוע מוחי היא ארוכה וצריך כוחות נפשיים רבים תהיו חזקים .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)