התנפחות הידיים וחום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/02/2005 | 07:33 | מאת: יולי

אני חולה 4 ימים: חום-39 מעלות, שיעול, נזלת, צמרמורות וכאבי שרירים. היום בבוקר נוספה תופעה חדשה: התנפחות האצבעות בידיים, אודם בכף היד, וידים חמות. ההתנפחות כל כל גדולה שאני לא יכולה להסיר טבעות. אני 6 שבועות אחרי לידה, במשך כל ההריון הזרקתי קלקסאן עד 6 שבועות אחרי הלידה, בדיוק ביום בו התחילה המחלה, סיימתי עם הקלקסן. יש קשר? מה זה? האם אני צריכה להיבדק דחוף? חוששת מאוד, מה זה יכול להיות?

02/02/2005 | 08:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שהכל חלק מהשפעת. בכל מקרה כדי שתעברי בדיקה אצל רופא המשפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)