אפשר בבקשה מידע על מחלת הקרונס? די דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/01/2005 | 18:57 | מאת: רון

לא ידעתי לאיזה ממבחר הפורומים הרבים שש פה לשייך שאלה זו. אני צריך מידע על המחלה עם עדיפות לרוסית אבל עברית גם יהיה טוב

28/01/2005 | 21:50 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש המון חומר באנטרנט רק לחפש

07/10/2005 | 20:50 | מאת: איילת בר

שלום.אני חולה במחלת הקרוהן מזה שש שנים וטופלתי ע"י סטרואידים+זוטון +פנטסה+אימורן+לוסק לאורך זמן וחשוב לציין שהטיפול עזר לפרק זמן קצר מאד. היום אני נמצאת בשלב טיפול של "רמיקד" טיפול שני והתגובה לטיפול איננו בכי טוב מבקשת האם יש למישהו איזה שהיא אינפורמציה ,שיכול להיות איזה טיפול בחו"ל שיותר טוב מהארץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)