יש כאן מישהו?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/01/2005 | 14:49 | מאת: גוני

לפנות בוקר חלמתי שאני ממש לא יכולה לנשום, זה נמשך לסירוגין "הרבה זמן" והיה ברור לי (בתוך החלום כמובן) שזה התקף לב. מעולם לא היה לי. לולא כאב עמום באיזור כתף יד שמאל שאני חשה בשעה האחרונה הוא שהזכיר לי את שחלמתי, אני מעשנת הרבה, בשנתי ה50 , ולעיתים קרובות סובלת מסחרחורות וכן חסימת הכרה לשניות. אינני יודעת , האם יש דבר כזה, תופעה בה בן אדם חוטף התקף לב בשנתו והוא חושב שזה חלום? (בדומה למי שצריך פיפי והוא חולם שהוא עושה פיפי?) אודה לתשובה)(

04/02/2005 | 22:04 | מאת: יוסי

15 ימים לאחר שכתבת את השאלה, אני מקווה שאת בסדר, בכל מקרה מצב של כאב בצד שמאל כתף,יד,חזה, עלייך לפנות לבדיקה ,את צריכה להבין שהעישון לא מוסיף לך ואלי זה האור האדום שמתריע בך, העורקים בדרך לשריר הלב נסתמים בעקבות אורח חיים לא נכון אני מניח שאחרי הבדיקה אפילו אם הכל תקין ימליצו בפניך לשנות אורח חיים, עשי זאת אם חייך חשובים לך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)