הדבקת פצע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/01/2005 | 23:34 | מאת: ימית

ביתי בת השנתיים + נפלה וקיבלה מכה במצח הלכנו למיון ואמרו לנו שיעשו לה הדבקה שמו לה כמו חומר גלי סגול והצמידו את הפצע רציתי בבקשה לשאול מזה החומר הזה? ומה הוא עוזר לפצע? לתשובתך אודה

13/01/2005 | 23:38 | מאת: ימית

המשך לשאלתי החומר הוא חומר ג'לי סגול האם החומר נישאר בגוף? הוא בריא? תודה

16/01/2005 | 08:27 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

החומר ה"סגול" הינו דבק ביולוגי המשמש להדבקת שפתי הפצע. במקום לתפור את הפצע.הוא עובד כמו דבק רגיל ומצמיד את שפתי המצע אחת לשניה. יש לשמור על המקום יבש למשך 3 ימים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)