בלוטת הלימפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/01/2005 | 14:23 | מאת: רפי

שלום רב הילד שלי בן שנה ו- 10 חודשים חולה בצינון ודלקת אוזניים זה כבר שבועיים מטופל כעת באנטיביוטיקה. מה שמדאיג כעת שבאיזור הצוואר מצד ימין יש לו נפיחות עם "גולה" שניתנת להבחנה במישוש. רופא א.א.ג אמר שזה בלוטת הלימפה וזה יעבור ברגע שהטיפול האנטיביוטי יסתיים. רציתי כאבא מודאג לדאג בדיור במה דברים אמורים? מה זה מצריך אותנו כהורים לעשות? אודה על תשובתך המהירה

09/01/2005 | 10:02 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

צודק הרופא. אין כרגע מה לעשות . יש לחכות לסוף הטיפול ואז לעקוב ארחי מצב הבלוטה

10/02/2005 | 15:40 | מאת: אמא מודאגת

לבן שלי היה כל הלילה חום ובליטה מתחת לגרגרת חיצונית.. לאחר ביקור אצל הרופא התברר שכנראה זו דלקת בלוטת הלימפה ונתן לנו טיפול אנטיביוטי למשך שבוע וספירת דם.. הייתי רוצה לדעת לדעת אם יש סיבה לדאגה..???

11/06/2005 | 19:11 | מאת: לארה

שלום, רציתי לדעת האם הסרת שערות בשעווה בבית השחי יכולה לגרום לפגיעה כלשהי בבלוטות הלימפה? ובכלליות, האם הסרת שיער בשעווה יכולה להוות סיכון בריאותי כלשהו? תודה רבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)