התנדבות במד"א

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/04/2002 | 19:51 | מאת: אסף

שלום אני בן 14.5 ורציתי להתנדב במד"א שנה הבאה. -רציתי לשאול האם יקבלו אותי לשם בהתחשב בגילי? -ומאיזה גיל אפשר לעבור קורס עזרה ראשונה במד"א? -אני מתעניין מאוד ברפואה ובעיקר ברפואת חירום. יש לי ידע בסיסי טוב מאוד ברפואה האם התחשבו בזה כשאבקש להתנדב? בתודה, אסף

05/04/2002 | 20:40 | מאת: ad

אסף, כעקרון מתקבלים מכיתה י'. אין העדפה למי שיש לו ידע קודם ברפואה למי שלא. תפנה לאחראי המתנדבים בתחנה באיזור מגוריך או אחראי על התנדבות מטעם בית הספר. עדי

07/04/2002 | 13:30 | מאת: הבודק

שואל יקר! למד"א אפשר להתחיל להתנדב מגיל 15. או במסגרת פרויקט מחויבות אישית בכיתה י'. תתקשר למספר המנהלתי בתחנה הקרובה למקום מגוריך, ותבקש ליצור קשר עם האחראי מתנדבים. איתו תדבר, תבקש ראיון אישי. ובראיון, תסביר שאתה עדיין לא בן 15, ושאתה מתעניין ברפואה, על פי ההתרשמות שלו ממך, הוא יכניס אותך לתחנה, למרות גילך הצעיר. אמנם על פי החוק, מתחת לגיל 15 לא תוכל לעלות נסיעות, אבל לעשות בדיקת אמבולנס ולהתנדב בבנק הדם, כן תוכל. הכל הכל, תלוי ברצינות שלך! אז פנה ברצינות לאחרי המתנדבים, אשמח לעזור לך בכל אשר תצטרך. בברכה יונתן

03/02/2010 | 09:55 | מאת: שלומי

אני רוצה להיתנדב אם תוכלו ליצור איתי קשר אני אשמח אני בנייד

07/04/2002 | 23:12 | מאת: רוני

אסף: בקשר לבעיית הגיל, מותר להתנדב מגיל 15 במ"דא אבל חוץ מכל הידע הנרחב שלך וההתענינות אתה צריך לברר עם עצמך אם אתה יודע לתפקד תחת לחץ כי ברגעים כאלה צריך לדעת לאלטר ולא תמיד הולכים לפי הספרים. לדוגמא: אתי בקורס היו חבר'ה שקבלו בכל המבחנים 100 אבל על האמבולנס הם לא יודעים לתפקד.

07/04/2002 | 23:48 | מאת: הבודק

אני מכיר מתנדב מצוות מד"א, שנכשל במחנים העיוניים, אך במעשי הוא תמיד הצטיין, וכיום לאל כל הכשרה, הוא מסייע לצוות האמבולנס, ורק תשבוחות שומע האדם, יש אנשים שרק הניסיון זה מה שעושה את זה...

08/04/2002 | 21:35 | מאת: אסף

אל תגזימו! אני לא מתנשא... רק אמרתי שיש לי ידע כללי בנושא הזה לא אמרתי שאני הכי טוב או יודע הכי הרבה! בכל מקרה תודה לכולכם על שהגבתם להודעה שלי :-) קראתי את כולן והחלטתי לחכות קצת(לפחות עוד שנה...) תודה לכולם, אסף

13/04/2002 | 00:34 | מאת: אלון

.

14/04/2002 | 02:58 | מאת: הבודק

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)