דחוף בהחלט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/04/2002 | 01:05 | מאת: מאיה

אני בת 17 וחצי , עם אקנה ולוקחת את כדורי ריאקוטן בערך שבועיים כל יום כדור אחד , לפני יומיים הייתי במסיבה שבה שתיתי יותר מידי והשתכרתי , בבוקר שלמחרת נפלתי והקאתי , לאחר מכן לא הצלחתי לצאת מהמיטה כל היום , היום עדיין יש לי כאב בטן גדול . וכל היציאות שלי בצורת שלשול . אני לא מתייעצת עם רופא כי אני פוחדת שהוא יגלה להורים שלי על ההשתכרות שלי . היו עוד פעמים שהשתכרתי ולמחרת סבלתי מכאבים אבל זה אף פעם לא נמשך כל כך הרבה זמן . האים זה יכול להיות קשור לריאקוטן ? אני יודעת שיכול להיות שזה לא קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום שקשור לעור והעינין די דחוף לי אם אתם לא יודעים את התשובה אני אשמח אם תפנו אותי למישהו שכן שאין צורך בלפגוש אותו ... , בבקשה בבקשה תחזרו אלי .

03/04/2002 | 02:16 | מאת: טטיאנה

תפסיקי להשתכר, ואז לא יהיו לך בעיות כאלה. זה בא מהשכרות ולא מהכדורים.

17/04/2002 | 17:14 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לא להשתכר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)