שאלה דחופה בענייני מין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/10/2004 | 12:56 | מאת: קארין

שלום ברצוני לדעת מה הסיכויים להיכנס להריון, אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים, יום לאחר סיום הווסת. אשמח לקבל תגובה מהירה. תודה מראש.

24/10/2004 | 23:40 | מאת: אסתי

הסיכויים להכנס להריון הם 000000000000 אין סיכוי. הסיכוי להכנס להריון הוא 10 ימים לאחר התחלת המחזור. להבא כדאי לך להשתמש באמצעי מניעה כדי להסיר דאגה ולחץ ממך

25/10/2004 | 09:37 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נמוכים עד נמוכים מאד הביוץ מתרחש בדרך כלל ביום ה 14 למחזור. והיתה פעם שיטה ידוע של המנעות מכניסה להריון במה שנקרא ימים בטוחים. כלומר ב 10 ימים ראשונים של המחזור

31/10/2004 | 10:10 | מאת: ליליאנה

לא להיות כל כך בטוחה עם התשובות המרגיעות שניתנו פה. אני נכנסתי להריון מקיום יחסים לא מוגנים יום אחרי הוסת. ניסיתי לסמוך על 'הימים הבטוחים' שבכלל לא היו כאלה. תחשבי, אם המחזור הוא ארוך, ושלי היה שבוע, אז יש הבדל אם זה מחזור של 3-4 ימים, וה'בטחון' של הימים הבטוחים עוד יורד. ו... יש לי יופי של ילד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)