חטפתי אגרוף במצח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2004 | 23:25 | מאת: אסף

שלום רב, לפני חודש ימים קיבלתי אגרוף במצח (במהלך תפקידי השיטורי) ובאותו רגע שקיבלתי את המכה כל האזור התנפח בצורה רצינית, שמתי קרח, לאחר 24 שעות הנפיחות ירדה ואחרי יומיים הופיע לי שוב נפיחות אבל קטנה יותר באותו אזור. כעת אחרי חודש עדיין יש לי בלוטה שיושבת לי ממש על וריד וזה גורם לכאבי ראש מדי פעם. מה עלי לעשות והאם יישאר לי בלוטה כל החיים? (כנראה שזה כריש דם אמרו לי אבל לוקח לו כל כך הרבה זמן לרדת?)

20/10/2004 | 12:56 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אני ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא. קרוב לודאי שזה שרדים מהפגיעה ויקח זמן להעלמות. אך רצוי שתבדק ע"י רופא

21/10/2004 | 17:24 | מאת: אסף

התייעצתי עם רופא מאסף הרופא והוא אמר שאם הבלוטה לא תיעלם תוך חודש ימים יהיה צורך בניתוח. ניתוח של יום אישפוז וישאר לי צלקת במקום, לא ניתן לטפל במכה מבלי ניתוח שכזה? אני לא כל כך מבין אבל אולי אם יתקעו חוד מזרק לתוך הבלוטה ופשוט ישאבו את כל הדם הקרוש לתוך המזרק או משהו - מבלי להשאיר סימנים כמו צלקת?!!?!?! זה בסך הכל אגרוף, מזה יש צורך בניתוח??!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)