קוצר נשימה בהריון שבוע 18

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/10/2004 | 22:41 | מאת: רונית

שלום, אני בהריון שבוע 18 סובלת מזה כמה ימים מקוצר נשימה שהולך ומחמיר, עד שהיום יש התקפים כמעט כל היום ברציפות. לפני 4 ימים הייתי בבדיקות במיון והא.ק.ג ואקו לב יצאו תקינות ואמרו לי שאין מה לעשות. אבל היום ממש לא מצליחה לנשום. מה ניתן לעשות???!!! תודה מראש

05/11/2004 | 23:21 | מאת: תמר

הי רונית, אני רואה שאף אחד לא ענה לך אז אני עונה לך וגם מעודדת אותך אני גם בשבוע 17 וסובלת כל השבוע בדיוק ממה שאת מתארת נכנסתי היום לפורום כדי לחפש גם כן תשובה מה זה? וראיתי את השאלה שלך ללא התשובה ואז החלטתי שהגיע הזמן ללכת למיון לחפש תשובה... קודם כל הראו לי שהתינוקת שלי בסדר ושההריון תקין אחרי זה בדקו לי גם אקג ולחץ דם והכל ואמרו לי שאני פשוט צריכה חמישה ימים לנוח בבית ולהרגע. שאני בלחץ. זאת תופעה של לחץ חרדה ועצבים שבמצב הריון פשוט יכולה להיות יותר קיצונית. אני יכולה להגיד לך שעם הלחץ שאני נמצאת בעבודה השעות המאוחרת שאני באה הביתה הנסיעות הארוכות לעבודה והילד המקסים שלי שגם רוצה תשומת לב פשוט קרסתי. אני מרגישה תשושה וחסרת כל אנרגיות כבר די הרבה זמן והקוצר נשימה זה פשוט איתות שצריך ללכת צעד אחורה לנסות לחשוב רק טוב ולנוח כמה שאפשר. אני כל כך מבינה אותך היום ממש הרגשתי שאני נחנקת ואפילו ללכת ברחוב כבר היה לי קשה שלא נדבר על פעולות פשוטות כמו לקום מהמיטה או לארגן את המטבח. בכל מקרה תדעי שאת לא היחידה ופשוט תנוחי. הכל יהיה בסדר.

09/03/2021 | 05:14 | מאת: טל

זה בדיוק מה שקןרה לי ואני נלחצת שיש קושי בנשימה שבןע 18 להריון לא מצליחה לישון עיייפה אבל לא יכילה לישון בגלל קןשי בנשימה

09/03/2021 | 06:43 | מאת: טלל

זה בדיוק מה שקורה לי ואז חא מצליחה לישון בכלל אוף;)&€

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)