בליעת משכת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/10/2004 | 08:32 | מאת: מיקי

בלעתי משכת שיניים לפני שבועיים, ביומיים האחורונים אני מרגיש כאבי בטן עזים בעיקר כשאני יושב, יש לי עצירויות האם יש מצב שזה בגלל זה ?

03/10/2004 | 14:03 | מאת: (שאלה)

כפית? כף? שפופרת?

04/10/2004 | 12:12 | מאת: מיקי

כף.. וזה היה לפני חודש, עכשיו יש לי עצירויות כימעט 90%, סחרחורות כבי בטן שאני יושב לא נכון כואב לי הגב + הבטן ואני מרגיש לחץ בראש לאן לפנות האם זה חמור בנוסף העירו לי על ריח לא נעים מהגוף לא אמרו של מה.. בבקשה אני נלחץ

05/10/2004 | 08:06 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התשובה היא לא משחת שיניים איננה רעל ולא אמורה לגרום לכאבי בטן

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)