גידול סרטני?!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/09/2004 | 14:18 | מאת: ליאור

דר' שלום! לאחי ישנו חום בלתי מוסבר וירידה במשקל שגם כן אינה נובעת מדיאטה כלשהי. הוא הלך לרופא ובצילום ריאות נתגלה "כתם" בריאה ימנית. בנוסף הוא הלך היום לבדיקות דם ושתן ואלו הן התוצאות: AST- קיים 74 ( צריך להיות בין 10-37) ESR-1 HOUR ALT (SGPT - קיים 115 במקום טווח של 10-31 המוגלובין 12.3 המטולוגיה דיפרנציאל- אטיפיקל לימפוציטיס- 20 ( צריך להיות בין 0-3) אוריאה- 15.3 במקום טווח של 17-43 בנוסף הוא סובל מ3 פריצות דיסק בחוליות המותניות ובימים האחרונים מדיכאון. אשמח גם אם תפרש לי את משמעותן בקצרה ותאמר לי מהי הפרוגנוזה לדעתך. המון תודה האח שעדיין מודאג :)

04/10/2004 | 13:54 | מאת: ד"ר

חמוד, פה לא המקום לשאלה הזו............. ישנם פורומים בנושא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)