דחוף אני מבוהלת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/09/2004 | 21:52 | מאת: רננה

שלום לד"ר, לפני שעה הייתי בשירותים, פתאום, כשעזבתי את האסלה, ראיתי מלא דם שיצא מאיזור פי הטבעת, ממש זרם של דם רגיל, יש לי טחורים, האם זה יכול להיות זה, לפני חצי שנה נעשתה לי בדיקה חודרנית ללא ממצאים, אני ממש בלחץ עכשיו, כי אני לא יודעת מה זה יכול להיות, אני מקווה שזה הטחורים ולא דבר אחר, אנא ענה לי בהקדם, כי אני ממש חוששת, מה לעשות.......

27/09/2004 | 09:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התשובה היא כן. זה בהחלט יכול להיות מטחורים. התשובה אינה ניתנת מידית מיכוון שכך עובד האתר ואין לצפות שיהיו תשובות תוך מספר דקות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)