הרעלת בנזודיאזפינים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/09/2004 | 19:45 | מאת: אבי שגב

שלום לכולם, מבקש מידע על הרעלת בנזודיאזפינים, סכנות ,כמויות טוקסיות ,טיפול בשלב הפרה הוספיטל והטיפול במיון . תודתי הכנה לכול המסייע . גמר חתימה טובה אבי

22/09/2004 | 23:29 | מאת: פ

נסה לפנות למרכז מידע ארצי לרעלים ברמב"ם (פועל 24 שעות ביממה) טלפון - 04-8541900

23/09/2004 | 09:35 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מידע על עצם ההרעלה אפשר למצוא האנטרנט. אין טיפול בשלב קדם בית חולים אלא ע"י צוות רפואי בכיר כלומר פראמדיק או רופא בבית החולים רוב ההרעלות מסתימות בהשגחה. וחלקן דורשות טיפול תרופתי הנוגד את הבנזודאזפנים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)