בצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/09/2004 | 20:05 | מאת: אידית

אני בת 27 לפני שבוע בידיוק התנפחו לי הרגליים והפכו לבצקות במיון אשפזו אותי - חשש לכריש דם בבטן ( אני סולבת מקרישתיות יתר ) למחרת עשו אולטרסנד בבטן שהיה תקין ובדיקות דם הרופא אמר שהם שללו את הדברים המסוכנים ושחרר אותי אך אין להם מושג מה זה היום עדיין נפוח אך הרבה פחות מציק מאד היום גם קמתי עם נפיחות בעיינים היות והרופא שאל אותי שבוע שעבר האם העיניים שלי נפוחות אז רציתי לשאול האם יש קשר? האם יש לך מושג מה זה? האם אני צריכה להמשיך ללכת לרופא או פשוט להתעלם מהבעיה תודה אידית.

26/09/2004 | 23:39 | מאת: רות

היתה לחברתי הפלה בשבוע ה-15 ביצעה גרדה בביה"ח אולם לאחר יומיים שלושה החלו כאבים ברגליים ובצקות היא נבדקה בבי"ח ולא נמצאה הסיבה לבצקות מה עליה לעשות כיום שבועיים אחרי ועדיין היא עם הבצקות אודה לתשובה בהקדם

18/04/2006 | 19:48 | מאת: אורי

אני גבר בן 52 הסובל מזה שנים מעצירות כורונית. חשוב לי לציין כי אני סובל שנים מבעיות בקיבה . ובעקבות זאת אני משתמש על בסיס קבוע במשלשלים . ממה זה נובע? ובמה לדעתך עליי להשתמש על מנת לשפר את מצבי . תודה אורי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)