עומד לפני ניתוח ורוצה לקבל חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/09/2004 | 00:23 | מאת: דותן

שלום רב, שמי דותן חולה קוליטיס מזה כ 5 שנים , אני נוטל תרופות באופן קבוע של סטרואידים ואימורן, אך איני מצליח להגיע לרמסיה, אני מטופל אצל ד"ר סגול בבית חולים כרמל בחיפה , הגעתי למצב שאני חושב בכיוון של ניתוח, אך לפני החלטה זו ברצוני לקבל חוות דעת נוספת, אם תוכל לכוון אותי לרופא המטפל אצלכם ברמב"ם אודה לך מאוד. בכבוד רב, דותן.

19/09/2004 | 09:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין אני יכול לההענות לבקשתך מיכוון שזה יגרום להעדפת רופא אחד על השני וזה לא אתי מבחנתי. לכן מה שאני יכול להציע לך לפנות למרכז מידע של רמב"ם והם יפנו אותך למרפאה הגסטראו אנטרולוגית . אני בטוח שתמצא שם מספר מומחים בנושא שיכלו לתת לך חוות דעת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)