הרעלה כרונית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/09/2004 | 19:16 | מאת: מ

שלום רב איך מוצאים מהדם או מרקמות הגוף חומרים(כנראה אולי קצת מתכות כבדות אבל בעיקר חומרי גומי שונים) שהצטברו עקב חשיפה בעבודה ולאחר תקופת חביון החלו להזיק עד גרימת לסבל רציני וחוסר תפקוד האם ניקוי הדם במכונת דיאליזה כמה פעמים יכולה להועיל גם אם לא יודעים את מהות החומרים או המטבוליטיים שלהם? תודה רבה

19/09/2004 | 09:30 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השאלה הנ"ל אניה בתחום של רפואת חרום מיכוון שמדובר על חשיפה כרונית. יש לפנות לרופא תעסוקתי או למרכז למידע ברעלים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)