קולי כאבים דחוף..בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/09/2004 | 23:49 | מאת: סקיי

רשמתי את שאלתי ללא יחס אנה ענו לי. אני בת 22 אם ל-1 נמצאת עם אותו הגבר כבר 9 שנים, מגיל 13 סובלת מדלקות בשתן, המצב החמיר אישפזו אותי בגיל 14 בבית חולים בגלל גילוי חיידק קולי, מאז היה לי שקט לפחות 3-4 חודשים ומאז אין לי שקט ממנו הוא לא רוצה למות, קיבלתי את כל סוגי האנטיביוטיקה לבעיה זו ושבוע אחרי שסיימתי אותם החיידק מופיע שוב, לפי בדיקות תרבית השתן נמצא אצלי חיידק קולי מאוד גבוה, העיניין הוא שלפני שאני מקבלת לעשות בדיקת שתן אני כבר יודעת שהוא חזר לפי התסמינים הבאים: כאבים עזים בכליות, חולשה. אין לי חום ולכן איני מתאשפזת בבית חולים אנה עיזרו לבעייתי כי היא מאוד מטרידה אותי ואני פוחדת שייגרם נזק לכליותיי. תודה ושנה טובה סקיי.

15/09/2004 | 09:31 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדאבון לבי אין באפשרותי לענות לך. הבעיה שלך חורגת ההטיפול של רפואת חרום ועוברת לתחום האורולוגיה פני בבקשה לאורולג מומחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)