כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/09/2004 | 10:53 | מאת: הילה

אני בת 24 וכבר מספר חודשים שיש לי כאבים בחזה בצד שמאל. כאב נקודתי, שאני לוחצת משמאל לעצם החזה כואב לי מאוד וזה מקרין לכל האיזור. עשיתי אקו לב, מספר בדיקות אקג ובדיקת מאמץ ולמעט צניחת מסתם MVP קל, הכל היה תקין. כמו כן, עברתי בירור אורטופדי- צילום חזה ומיפוי עצם- תקין. כואב לי מאוד וזה מפחיד אותי שהכל תקין אבל הכאב לא עובר..הקרדיולוג ורופא המשפחה מרגיעים אותי שזה כלום, אבל אני לא רגועה. אודה מאוד לדעתך בעניין, מה זה יכול להיות? ואילו עוד בדיקות אתה ממליץ לי לעשות? והאם באמת ניתן להיות רגועה מהבחינה שזה לא לב?? תודה רבה.

11/09/2004 | 13:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לשמחתי אני יכול להסכים עם הרופאים שבדקו אותך. עם עשית מיפוי עצם זה שולל בעיות בעצמות בית החזה . הקרדיולוג שלל בעיות לבביות. ההיתי ממליץ לקחת נוגדי כאב ולהמתין

19/09/2004 | 12:19 | מאת: שלי

אולי כדאי ללכת גם לכירורג שד. (ליתר ביטחון)

04/10/2011 | 12:21 | מאת: תמי

הלה שלום, לפני 7 שנים כתבת לפורום רפואי על בעיה של כאב בחזה ללא הסבר. התיאור שלך מתאים בדיוק למצב בעלי זה מספר חודשים. אודה לך מאד אם תוכלי לעדכן אותי איך התפתח המצב, האם עבר לבד הכאב בחזה? האם נמצאה סיבה? תוכלי לענות לי ישירות ל[email protected] תודה רבה מראש, תמי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)