אי שקט אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/09/2004 | 12:40 | מאת: חנית

שלום אני אם לתינוק בן 3 שבועות שכבר שתי לילות רצופים הוא לא ישן כמעט בכלל ובמשך היום אתמול והיום הוא נודניק מאד התינוק ניזון מהנקה ולעיתים בקבוק מטרנה כל מה שאני מנסה לא עוזר וגם כשהוא כבר כן ישן אז הוא לא רגוע זהו בני השלישי ואני יודעת שיש פעמים אצל תינוקות שהם לא רגועים אבל זה ניראה לי כבר מוגזם חוץ מזה גם מדדתי לו חום ויש לו 37.4 האם זה חום?(ממתי זה חום אצל תינוק) אני לא רוצה לגשת סתם לרופא שיאמר לי זה גזים אני גם ככה עיפה אבל מצד שני גם לעשות לו בדיקות דם אני לא רוצה הוא כזה קטן ואני לא רוצה לענות אותו מה עושים? האם החום צריך להדליק אצלי נורה אדומה? בתודה מראש חנית

11/09/2004 | 13:27 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

37.4 אצל תינוקות אינו נחשב חום. בדרך כלל לא מתיחסים לחום מתחת ל 38 ועדין יכול להיות שזה גזים או שההנקה אינה מספיקה הוא רעב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)