אאוזינופילים רמה גבוהה בדם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/05/2024 | 16:48 | מאת: טלי

שלום רב בת 50 ביצעתי היום בדיקת דם בשל חולשה ובחילות לאחר שסבלתי מדלקת שתן ולקחתי אנטביוטיקה חד פעמית . הבדיקות תקינות כולל בדיקת שתן למעט אאוזינופילים גבוהה מאד 10% הנורמה עד 6% והערך היחסי 0.95 שהנורמה עד 0.6. בבדיקת דם לפני שלושה שבועות הכל היה תקין. מה יכול להיות הסיבה ? אודה לתשובתך

אען לזה משמעות בבדיקה יחידה שהוא מוגבר במידה קלה.

05/05/2024 | 16:34 | מאת: טלי

שלום חזרתי שוב על הבדיקה וקיבלתי אותה תשובה של רמה גבוהה 0.9 ו9.6%

בעיקר במידה ואין סימפטומים רלוונטים במיוחד אלרגיה, ברמה הזאת הדבר למעקב. זה לא נושא לפורום, לכן התשובה בקצרה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)