כאבים בחזה בזמן נשימה עמוקה, מלווה בשיעול וכאב ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/04/2024 | 19:58 | מאת: ישי

שלום ד"ר, בן 35, מעשן ( סיגריה אלקטרונית בעיקר), מזה כמה ימים יש לי כאבים בחזה, מלווים בשיעול וכאב חד בלסת ובראש- עד כדי כך שלא יכולתי לצאת מהמיטה יום שלם. כמובן שהפסקתי עם העישון מאז הכאבים, אל עדיין חושש, לוקח אקמול / וולטרן לכאבים, אבל הלחץ בחזה ממש מלחיץ, אשמח להכוונה. תודה ! ! !

יש לגשת לבדיקת רופא בהקדם כולל ביצוע תרשים אקג. כל טוב

26/04/2024 | 22:47 | מאת: ישי

ד"ר חוסאם תודה על התשובה, הייתי ב-"בטרם", אקג תקין, שוחררתי, מיום א' אני עדיין ממשיך עם קומבודקס, כבר כמעט שבוע שלם, אין שיפור בתסמינים, אפשר לומר שגם הכתפיים התחילו לכאוב, השיעול והכאב בנשימה לא החמיר ולא הוקל, לא יודע אם זה קשור, אבל הפיפי בצבע חלודה, למרות המון מים ששתיתי. לנסוע לבקר במיון ? להמתין לרופא משפחה? להמשיך עם התרופות ? מה זה יכול להיות ? תודה !

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)