הקאות מרובות ודם בקיא

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/03/2024 | 23:07 | מאת: נתנאל

היי , במשך כמה חודשים אני מקיא פעם בשבוע אחרי שבת בלי אופן ברור למה אני שותה קצת אלכוהול בשבת לא יותר מידי אבל גם כשאני לא אני מקיא (אני שותה בירה ביום בלי קשר ) בימים האחרונים הצואה שלי שינתה צבע לירוק/שחור וניהייתה שילשול לא יודע בידיוק להגדיר את הצבע ואתמול שתיתי לכבוד פורים והיום הקאתי מיצי קיבה אחרי כל היום שהרגשתי בסדר ואם המיצי קיבה יצא לי קצת דם והוא כאילו יוצא לי גם עם הליחה מה זה יכול ליהיות תודה רבה על התשובה 🙏

נשמע שאתה צריך ייעוץ רופא גסטרו ואולי בדיקת גסטרו וקולונוסקופיה. יש צורך בבירור של מספר דברים אך זה לא הפורום המתאים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)