Mri מוח לתינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/03/2024 | 09:29 | מאת: הדס

שלום רציתי לדעת האם תקין? פרטים קליניים: הערכה מוחית במסגרת palate Cleft. טכניקה: .נ.ח הזרקת ואחרי לפני AX+SAG+COR במישורים,3D T1, FLAIR, DWI, SWI תאור הממצאים: אזורי אוכף התורכי, מעבר צרברו צרביקלי תקינים. קורפוס קלוסום עדין דיפוזית. מיאלינציה מתאימה לגיל. .abnormal neuronal migration or cortical organization ­ל עדות אין אין עדות לדמום טרי או לאיסכמיה טרייה. אין עדות לתהליך תופס מקום אינטרה או אקסטרה אקסיאלי, ללא סטיית קו האמצע. ללא סימני הידרוצפלוס. ורידים תוך גולגולתיים נראים פתוחים, ללא עדות לטרומבוזיס. ארובות העיניים תקינות. לסיכום: אין עדות למלפורמציה פרנכימתית.

שלום, השאלה אינה בתחום הפורום, בכל מקרה לא נראה שיש ממצא חריג, יש לחזור לרופא שהמליץ על הבדיקה לצורך המשך הבירור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)