האם זה דורש בדיקה מיידית?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2024 | 06:46 | מאת: מנחם

שלום אני בן 26 בריא כרגע נמצא בחול לאחרונה בחול אני סובל מעצירות די קשה, יציאות שמרגישות קשות וצריך מאוד להתאמץ לפעמים עד אובדן נשימה כמעט ב5-6 ימים האחרונים שמתי לב , שלאחר היציאה בניגוב הראשון הנייר ממש מלא מלא בדם אדום טרי (ניגוב שני כבר נעלם) קראתי שייתכן שזה מטחורים, מעולם זה לא קרה לי, השאלה האם זה מצב רפואי מסוכן שדורש ממני לטרוח לשלם לרופא בחוץ לארץ או שזה נשמע כמו משהו שיכול להמתין כמה כמה ימים עד שאחזור לארץ, מטריד אותי שזה קרה בכול יציאה ב5-7 ימים האחרונים אין לי כאבים בפי הטבעת, רק בזמן היציאה הקשה עצמה לאחר מכן כלום.

שלום, קרוב לוודאי מדובר בדימום רקטלי על רקע טחורים פנימיית שהתפתחו מהעצירות לאחרונה. בגילך נדיר מאוד שיש איבד דם שמצריך פנייה למיון. אם מעבר לימום אתה מרגיש בסדר ניתן להמתין לבדיקת רופא בארץ, כמובן כאשר מדובר בשהות לא ארוכה מדי בחו״ל. מומלץ לקנות מרככי יציאות, שתיה מרובה של מים וצריכה של סיבים תזונתיים שיקלו את העצירות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)