גז ירוק , אקדח איירסופט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2024 | 06:43 | מאת: יוסף

שלום, אני שחקן של ספורט שנקרא איירסופט, ממלאים דמוי אקדח בגז שנקרא גז ירוק (שזה בעצם פרופאן גז) בטעות, שמילאתי את אחד הכלים . עף לי שפריץ של גז לפנים ממרחק של 20 סנטימטר . למשך 2 שניות הגז קר; עשה לי שיעול למשך 5-10 שניות וכמו מעין כאב ראש (שעבר אחרי 2 שניות) וזהו לאחר מכן הרגשתי רגיל האם כדאי לפנות לבית חולים על חשיפה חד פעמית כזאת? כרגע אני למעשה מתפקד כרגיל אבל האם יש מצב לנזק נסתר בריאות או משהו?

לא נראה שיש צורך בבית חולים, בכל מקרה אתה יכול להתייעץ טלפונית עם המרכז הארצי למידע ברעלים 047771900

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)