טיפול ברסיטל וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/03/2024 | 13:19 | מאת: יצחק

שלום רב ד"ר, בן 67 סובל מזה שנים מחרדות ואו סי די מגיל 35,טופלתי בתרופות שונות נגד דיכאון וחרדות,מטופל בקלונקס 1.5 מ"ג שנים רבות, לאחרונה התחלתי טיפול ברסיטל כחלק מתופעות הלוואי יש לי כאבי ראש עזים, משככי כאבים לא עוזרים,האם מותר לי לקחת זאלידאר? בתודה מראש

שלום, זלדיאר כולל טרמדול, שביחד עם רסיטל שהוא ממפשחת SSRI עלול במקרים מסוימים לגרום ל"תסמונת סרוטונין" ,על כן המלצתי היא להמנע מהשילוב הזה ככל הניתן. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)