אחרי עשיית צרכים כמעט התעלפתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/03/2024 | 23:13 | מאת: לא יודע אם ללכת למיון

וזה לא בגלל תקומה מהירה מהכיסא שהרי אני יודע איך זה מרגיש, זה היה משהו אחר. באמצע שהוצאתי את צרכי הרגשתי שנתפס לי שריר פנימי באזור פי הטבעת חושד שזה שריר הסוגר מייד התחילו כאבים עזים באותו אזור אבל בחיים לא כאב לי ככה הייתי ממש על סף בכי והתחלתי להזיע לאחר מכן לא שמעתי כמעט כלום והתחלתי להתנשף והרגשתי שאני עומד ליפול חשבתי שאני עומד למות לא יודע מה קרה לי אשמח למענה דחוף

שלום, תגובה פיזיולוגית לכאבים עזים. לא נראה שיש צורך בהמשך בירור לפי התיאור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)