תחושה של טרום עילפון ואיבוד תחושה בגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/02/2024 | 22:46 | מאת: NOT_FOUND

שלום.מזה כשנה התחילו סימנים שבהתחלה איבוד תחושה בפנים ,כאב ראש עצום של תחושת לחץ בראש שהולך להתפוצץ,לצד שיתוק ורגל שמאל,לאחר מכן זה בא בערך כל חודש בלי כאב ראש.מזה כמה חודשים תופעות החמירו,לאחרונה 3 ימים שכבתי עם שיתוק בצד שמאל.הייתי במיון,לא מצאו כלום.ניורולוג הפנה ל M.r.I, אין הבחנה.מזה חודש וחצי כל הפה שורף,לשון,פנים,וכל יום לקראת צהריים תחושת טרום עילפון פתאומי,וחולשה ברגליים,בקושי מגיעה למיטה,עם תחושה של לחץ במצח שתפוצץ. עייפות קבועה.לא יטדעת למי כבר ללכת.ניורולוגית אמרה אולי מתח,ואין מה לעשות,רופא משפחה גם לא יודע להצביע על בעיה.אני חוששת שזה טרשת נפוצה,בדיקות דם רק תקפוד כליות ירוד קצת.אבודת עצות.לא מסוגלת לתפקד.לא מסוגלת לעבוד,למי עוד ניתן לפנות? איזה בדיקות עוד לעשות? אי אפשר לחיות עם שיצוק חצי שמאל כמה פעמים בחודש,ויום יום לאחרונה תחושת של עוד שנייה מתעלפת אם לא מגיעה למיטה ורגליים שכאילו מרגישות צמר גפן פתאום ברגע.מתוסכלת .

שלום, אומנם השאלה לא בתחום הפורום אך בגדול הייתי ממליץ על ניסיון טיפול בתרופות הרגעה וביצוע MRI ובדיקות דם מקיפות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)