בירור פגיעה מוחית ונזק למוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/02/2024 | 03:47 | מאת: דני

שלום לפני הרבה שנים ניסיתי סם בשם lsa שהוא חוקי והדרך לצרוך אותו היא דרך Morning glory seed במהלך ה"סטלה" הרגשתי עייפות אז הלכתי לישון ואני זוכר שהיו לי תחושה של זרמים בראש שגם העירו אותי כמה פעמים מהשינה יופ למחרת הייתי מאוד עייף ומבולבל והרגשתי כיאילו זה עשה לי משהו לא טוב במוח עד היום סובל מבעיות שינה וכל מיני בעיות נוספות קיבלתי תחושה כיאילו הסם עשה לי סוג של פגיעה מוחית רציתי לברר האם יש בדיקה שניתן דרכה לבדוק בעצם האם המוח תקין והסם עשה או לא עשה נזק? ובעצם הבעיה היא במקום אחר ולא במוח? הודה למענה

שלום, לצערי השאלה אינה בתחום הפורום, תנסה בפורום נוירולוגיה. לא נראה לי שיש בדיקה שתגיד בוודאות שיש פגעיה משנית לסם שנצרך אז. כל טוב

21/02/2024 | 10:14 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)