האם זה משהו שיכול להמתין בן 27

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/02/2024 | 10:48 | מאת: עמיר

שלום דוקטור חליתי במחלה ויראלית (שלילי לשפעת וקורונה) שהתבטאה בכאבי גרון וחום גבוה ליומיים. ללא שיעול אחרי שהמחלה נגמרה, חזרתי להרגיש טוב, והחום ירד התחיל שיעול דווקא אחרי המחלה, השיעול בינוני לא מאוד טורדני אבל כן מלווה למשך כול היום כרגע השיעול איתי כבר 3 ימים לפעמים גם ליחה מעט צהבהבה אך שוב- התחושה הכללית של הגוף רגילה. אני בחו״ל ומתלבט אם זה דורש בדיקה דחופה אצל רופא או שלדעתך אפשר לתת לזה שבוע שבועיים לראות אם עובר לבד

שלום, זה מהלך טבעי של מחלה וירלית, אין שום דחיפות בבדיקה רפואית במידה ואתה מרגיש רגיל בסך הכל. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)