ריח של סיגריות באף - ימים אחרי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/02/2024 | 17:02 | מאת: טל

שלום רב ד"ר אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום ובכל מקרה אשמח מאוד לשמוע את דעתך לפני מספר ימים יצאתי עם חברים למקום מאוד אפוף עשן סיגריות מאז, יש לי ריח של סיגריות באף שלא עוזב זה מורגש במיוחד כאשר אני מקנח את האף - יש לנזלת ריח של סיגריות, ובאותה הזדמנות כאשר האף מתרוקן מנוזלים אני מרגיש את הריח הזה יותר בבירור. ניסיתי לשטוף את הנחיריים עם סבון, וגם עם מים, שום דבר לא מועיל. האם התופעה ידועה לך ? ומה ניתן לעשות ? תודה רבה. טל

שלום, לא משהו שנתקלתי בו אך כנראה שיש גוש של מערכת סינוסים והריח ״נתפס״ שם, זה יעבור, יש מקום לביצוע שטיפות עם מי מלח, ייתכן ויעזור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)