תחושת חספוס ושפשוף בצד אחד בגרון ולאורכו עד סוף צוואר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/02/2024 | 03:38 | מאת: רונה

שלום, אני סובלת מעקצוצים חדים ומין תחושת חול, חספוס, כאילו מלא אבק מלוכלך נכנס בגרון בצד ימין, בהתחלת הלוע מאוד כואב וגם עד בפנים עמוק, עד לאיזור עצם הבריח באמצע(קו ארוך של הצקות קשות באיזור). זה סבל בלתי נסבל שנמשך יותר משלושה שבועות כבר! הלכתי לרופא גרון, בדק והביא לי תרסיס וסוכריה למציצה, עם הנחיות לגרגר מי מלח-לא עזר שום דבר. הלכתי לאחר מכן, לעוד רופא, בדק גם הוא את האיזור, אמר לא רואה כלום והביא אנטיביוטיקה- לא עזר. אני לא עובדת בגלל זה ולא יכולה להתנהל צריכה לדעת מה זה?? מה אני יכולה לעשות, כדי לפתור את זה? אף רופא לא מכוון אותי, בעודי סובלת מאוד ואי אפשר לסבול את התחושה הנ"ל בגרוני.לא ניתן! בבקשה עזרה מה זה ומה עליי לעשות לפתרון?

שלום, תתיעצי עם הרופא המטפל לגבי ניסיון טיפולי בנוגדי אלרגיה וסותרי חומצה של הקיבה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)