האם ריבוי כזה הוא תקין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/02/2024 | 11:39 | מאת: יוסף

היי דוק. אני בן 26 לפני חודש חליתי חיובי בקורונה, תסמינים של שבוע כאבים וחום - ועבר אחרי זה אחרי שבוע שוב מחלת חום גרון כאבים- יצא חיובי לשפעת איי, החלמתי אחרי כמה ימים עכשיו לפני יומיים שוב מחלת חום, וכאב גרון, הפעם שלילי לקורונה ושפעת . עברו כמה ימים מתחיל לרדת החום השאלה שלי היא כזאת. זה נורמלי הריבוי מחלות הזה? אפילו שאני כול פעם מחלים בכמה ימים (של סבל) כדי אולי לפנות לאיזה רופא מומחה, אולי משהו לא בסדר איתי , מה דעתך?

קצת מעבר לממוצע, ניתן לשקול דרך הרופא המטפל לעבור בדיקות דם.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)