בדיקות דם לימפופניה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/02/2024 | 13:59 | מאת: רויטל

הבן של בן 19 חייל חולה fmf כל חודש קבוע מעלה חום בדרך כלל לא גבוה אודם בגרון , כאבי ראש במידה ומגיע למיון עושים לו בדיקות ומגלים גם crp גבוה לפעמים גם כדוריות דם לבנות גבוהות ולפעמים כדוריות דם לבנות נמוכות כל פעם מחדש טוענים ויראלי למרות שמודעים ל fmf אם לא מגיע למיון פשוט הרופאים בצבא או בביקור רופא טוענים ויראלי ללא בדיקות בכלל ומשחררים אותו עם אקמול הבייתה . גם במיון טוענים ויראלי ומשחררים. פעם בכמה חודשים החום גם מטפס ל 40 מעלות ויורד ל39 עם אדוויל ואקמול במקביל במשך 24 שעות או יותר . מה עושים ? הרי הוא לא ילד בגן שאמור לחלות כל חודש בוירוס . ה fmf אובחן אצלו עי תסמינים כאבי ראש , חום , חולשה וכאבים כללים שעוברים אחרי 3 ימים ניתן לו כולקצין עזר להפחית את התקפי החום . כרגע לא לוקח את הכולקצין כי עושה לו כאבי בטן . איך ניתן לעשות בדיקות קצת יותר משמעותיות במסגרת פרטית ואיזה בדיקות לבקש ? בביקור האחרון במיון עם חום של 40 נרשם לו שיש לו לימפופניה 0.3 Crp 3 וקריטנין 1.3 סטיק שתן עם דם +1 מה זה אומר ? תודה מראש על המענה

לצערי, זה ייעוץ רפואי מלא ואינו מתחום ההתעסקות של הפורום. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)