חולשה ועייפות קיצונית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/02/2024 | 17:04 | מאת: שאלה דחופה

היי דוקטור , אני מזה כשבוע וחצי חווה עייפות קיצונית וחולשה , גם לאחר שאני ישנה אני קמה ומרגישה אותו הדבר ! עייפות בעיניים בשרירים ובכל הגוף ברמה שקשה לי להרים את היד ולדבר לפעמים. קיבלתי הפנייה לבדיקות דם מהרופאה שאוכל לעשות רק ביום ראשון . השאלה שלי אם זה סובל דיחוי וזה משהו שצריך לפנות למיון בשבילו? אני מרגישה שזה העייפות הכי קיצונית שחוויתי בחיים ואני מפחדת לבזבז עוד זמן.. האם במיון עושים בכלל בדיקות דם מקיפות? תודה מראש

שלום, אני מקווה שכבר עברת את החולשה והכל מאחוריך. במיון לא עושים בדיקות מקיפות אלא הכי מצומצם שיש לצורך שלילית סכנה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)