דלקת ריאות בהריון בסוף שביעי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/02/2024 | 02:57 | מאת: חנה

אני בסוף חודש שביעי בהריון, לפני שבוע הרופא משפחה אמר שיש לי כנראה דלקת ריאות והביא לי אנטיביוטיקה, החום ירד, אך השיעול החמיר והביאו לי עוד אנטיביוטיקה השאלה שלי עם במצב של שיעול כבד שיש לי ברמה של חנק וקוצר נשימה האם זה יכול להיות מסוכן לעבוד כרגע בחינוך מיוחד

היי, שיעול יכול להיות חזק גם עם מחלות וירליות של דרכי נשימה עליונות ולא רקע דלקת ראות כך שאני לא רואה צורך בהחלפת טיפול אנטיביוטי לצורך טיפול בשיעול. לגבי העבודה, זה נושא לדיון עם רופא המשפחה.ֿ כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)