סרטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/08/2004 | 13:06 | מאת: דיאנה

בבדיקת C.T של הריאות היו מימצאים כמו: כישוריות, נוזל פלוירלי, אמפיזמה. זאת לאחר שלפני חצי שנה בוצע ניתוח של הוצאת גידול קטן מהריאה.לפני שלושה חודשים התגלה גידול קטן נוסף. והפעם נאמר שהכישוריות שהיו קיימות גדלו ויש כישוריות חדשות. האם משמעות הדבר כפי הבנתי שהמצב חמור יותר? והאם אין זה דחוף לטפל בנוזל שהתגלה? אודה מאד על תשובה, כי אני מאד מודאגת.

13/08/2004 | 16:57 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין לי מספיק נתונים בשביל לענות לך ומי שצריך לתת לך את התשובה זה כירורג החזה את בהחלט צריכה להבדק ולקבל תשובות

14/08/2004 | 08:39 | מאת: דיאנה

תודה רבה מדובר באבא שלי ואכן מחר ב"ה הוא יהיה בביקורת אצל האונקולג.

14/08/2004 | 08:39 | מאת: דיאנה

תודה רבה מדובר באבא שלי ואכן מחר ב"ה הוא יהיה בביקורת אצל האונקולג.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)