עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/02/2024 | 00:40 | מאת: מלי הסובלת

שלום רב ממש זקוקה לעזרה אובחנתי עם דלקת ריאןת בראשון קבלתי אנטיבוטיקה זינט שלקחתח בעבר( אני אלרגית לפניצלין) לקחתי 4 כדורים ובמקביל אני 3 ימים תחת מינון מקסימאלי של אמקול פורטה(8 כדורים ביום) בגלל חום מעל 39.במקיבל לוקח לוסק בגלל דלקת בקיבה. החום היןם ירד לי ל37.7 הרגשתימקצת יותר טוב וקמתי למטבח לאכול מרק אחרי שכמעט לא אכלתי ארבעה ימים. פתאום בעודי יושבת חשתי סחרחורת עזה תחושת עלפון, רצון דחןף לשירותים, נפלתי על הרצפה, תפסו אותי שפכו עלי מים והתאוששתי. אחרי שעה לקחתי כדור זינט לוך כמה דקות חשתי צורך ללכת לשירותים מהר.התיישבתי על האסלה ושוב הרגשתי אותב תחושה כמו חצי עלפון סחרחורת נתנו לי מעט קולה והתאוששתי. הרופא אמר להפסיק זינט ולנוח. אני מתה מפחד.מה זה??????? עזרה בבקשה.

לא נראה שהגורם לכך הוא הזינט, אם כי יש לעתים רגישות משותפת בין פניצילין לזינאט, לטעמי זה לא המקרה. פשוט חום והתייבשות ועייפות משנית. החלטה על המשך הטיפול ע״י רופא המשפחה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)