דלקת בשלפוחית השתן ודם בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/01/2024 | 12:23 | מאת: מיכל

שלום רב לפני יומיים החל לי פתאום כאב בטן תחתון ומאחורי הגב , ראיתי בשתן דם בכל פעם , בלי חום , חוסר תאבון והרגשה חולשה . עשיתי בדיקת שתן יצאה לוקוציטים 250 הנורמה עד 50 אריטרוציטיס גם 250 הנורמה 50 . בדיקות דם הכל היה תקין פרט ל crp 1.5 הנורמה עד 0.5.. נתנו לי אנטיביוטיקה לא פנצלין יש לי אלרגיה .אני סובלת מדלקת מעי וממחלת מנייר אני מאד חוששת לקחת בשל תופעות הלוואי. השאלה האם אפשר לטפל בדלקת בשתן ללא אנטיביוטיקה? לתשובתך אודה

שלום, אומנם זה לא הפורום המתאים אך בגדול ברוב המקרים כן נדרשת אנטיביוטיקה. לעתים מספיק שתיה מרובה של מים והפחתת צריכת סוכר, אך לא תמיד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)