חדש להרעלה במזון? עירבוב חומרים חלילה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/01/2024 | 18:10 | מאת: הדס

שלום ד״ר אני בהריון, שבוע 18 מעידה על עצמי שאני נקיה מאוד ואוכלת בבית ונזהרת בשטיפה של ידיים פירות ירקות ובשר הכנו המבורגר בבית במכשיר ״ נינגה״ כמובן שאני הכנתי לא רק וול דאן אלא שרוף 😏 למען הבטיחות חשוב לי לציין שמעל מגש הגריל שבו הונחו ההמבורגרים יש מתחת מגש עמוק שבו מתנקזים הנוזלים אחרי כמה שעות הוצאנו לנקות אותו והפתענו ראינו על המגש כמו שעווה לבנה ממש קשה לגירוד ונקודות ירוקות ( אולי עובש) אין לנו מושג מה זה לא נראה כשומן של ההמוברגר הקנוי ואולי זה עובש או חומר שלא נוקה היטב או חלילה אוכל שאולי שכחנו לנקות? כאמור לא ראינו כי זה היה מתחת אני בהלם ואין לי מושג מה היה שם🥺 ההמבורגר שאכלתי כאמור היה שרוף ועל תכנית גריל בערך 200 מעלות 15 דקות איך אדע אם היה עירבוב חומרים חלילה? כי לא יודעים מה היה שם😳איך אדע אם היה משהו מזוהם וזה התערבב עם ההמבורגר? למי לפנות? איך אדע אם יקרה לי חלילה הרעלת אוכל? עברו להם 3 שעות מרגישים בסדר חוששת לעובר🥺 אשמח לתשובה תודה 🙏

היי, אף אחד לא ידע להגיד מה היה שם. תמשיכי להרגיש טוב, הסיכוי שיש משהו מסוכן הוא כמעט אפסי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)