האם דימום כזה הוא בעייתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/01/2024 | 03:57 | מאת: מנשה

שלום אני בן 30 בתהליכי החלמה מקורונה, ביום החמישי בערך כבר ירד החום והכאבי גרון וכו אני סובל מריבוי נזלת במשך כול השבוע ולכן מקנח הרבה בקינוחים האחרונים שמתי לב למעט מאוד דם טרי על הנייר מצד אחד אני כבר מרגיש בסדר לכן אולי זה סתם מצד שני זה דם וזה מדאיג . זה דורש פניה דחופה לרופא? מה זה יכול להיות?

היי לפי התיאור לא. דימום קל לאחר שיעול מאומץ יכול לקרות מקרע של נימי דם. אם זה יימשך גש לרופא המשפחה שיבדוק אותך ויחליט על הצורך בצילום חזה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)