האם יש לך טיפים לנושא הזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/01/2024 | 16:46 | מאת: טיפים פליז

אני בן 25 בריא האם אפשר לקחת אקמול ואדוויל ביחד? בנוסף. מה אפשר לעשות מי שיש לו קורונה ויש לו כאב גרון ממש ממש ממש מממש ממש ממש חזק כאילו - ממש חזק הכי חזק שהיה לו בחיו שתית כוס מים אורכת חצי שעה יש לך טיפים לכדורים מסוימים שיכולים לעזור להקלה? או כפי ששאלתי שילוב של אקמול אדויל אפילו לצרוח מהכאבים אי אפשר כי בקושי יוצא קול מהגרון

היי, אפשר לשלב בין אקמול לאדביל. לכאבי גרון ניתן להשתמש בכדורי מציצה שונים כמו סטרפסלס ואחריו. ניתן גם להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי מתן דקסמתזון למשך 2-3 ימים לצורך הקלה (מחייב מרשם) כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)