מה הסיפור כאן האם אני חולה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/01/2024 | 15:55 | מאת: משולם

היי דוקטור, בשנה שעברה חליתי בקורונה אתמול התעוררתי בבוקר עם חום והקאות מרובות וכאב גרון וכאבי שרירים - עשיתי בדיקת קורונה 2 פעמים שלילית לחלוטין היום 24 שעות אחרי פסקו ההקאות והחום ירד ב90% לאיזור 37 (מ39 במקור) הכאב גרון עדיין קיים.. אבל התחושה הכללית הרבה יותר טוב אין כאבי שרירים גם או דופק מהיר אממה- עשיתי סתם עוד בדיקה ליתר ביטחון והפעם קיבלתי קו מאוד מאוד מאוד חלש. (עשיתי פעמיים כדי לוודא ) מה דעתך? חולה לא חולה? זה כאילו התוצאה החיובית נזכרה להגיע רק אחרי שהתחלתי להרגיש יותר טוב מציין שאין שיעול

זה לא משנה כל כך. יש לך מחלה וירלית שתחלוף מעצמה, בין אם קורונה או כל וירוס אחר. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)