האם יש צורך לפנות למיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/01/2024 | 09:14 | מאת: יוסף

שלום אני בן 23 ופעם ראשונה בחיי אחרי יציאה ראיתי דם טרי באסלה ואף ספוג על הנייר טואלט בכמות ממש נראית לעין זה מעין דם אדום טרי שנראה כמו של פציעה קראתי שייתכן שזה נוצר מטחורים. אך רופא אני יראה רק בעוד שבועיים לפחות בנתיים האם יש סכנה בדימום כזה וצורך לפנות למיון? מציין שזה נפסק אחרי 20 שניות בערך אבל בהחלט נראה היטב על הנייר טואלט אשר היה ספוג בדם של ממש בניגוב הראשון

בגילך קרוב לוודאי על רקע של טחורים. אין צורך בפניה למיון. יש לגשת לרופא המשפחה לצורך תוכנית בירור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)