דם בהקאה - היה ניכר לעין קרה בסוף ההקאה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/01/2024 | 23:25 | מאת: טליה

הי שלום! בעלי שלשל מהבוקר ובערב הקיא בסוף ההקאה יצא גם דם, במהלך ההקאה היה נשמע שהוא מגרה את הגרון שלו ההרגשה הכללית שלו היא חולשה וממש קר לו, רציתי לדעת האם יש מה לדאוג או לא? אשמח לתשובה תודה רבה !!!

היי, ייתכן מעט דם לקראת סוף הקאה במיוחד לאחר מספר הקאות תכופות. במידה ומדובר במעט מאוד דם ניתן להמתין, במידה ומדובר בכמות מעבר לכמות קטנה יש להבדק ע״י רופא בהקדם לצורך החלטה על המשך ודחיפות הבירור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)