הרגשה לא טוב בגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/12/2023 | 16:37 | מאת: יוני

שלום רב עשיתי לפני 6 חודשים בדיקות. הכל בגבול הנורמל. ותקין למדיי. בן 34. כעת אני מרגיש שוב לא טוב חולשה כאבי שרירים בחילות. כבר חודשיים. אני סובל מאז שאני זוכר את עצמ מהתקפי חרדה ופאניקה וכן תסמינים. האם יש לי סיכוי גבוה שיש לי סרטן שמשהו לא תקין בגוף כי אנ מרגישה נורא למרות שעשיתי בדיקות לפני חצי שנה. האם מומלץ לעשות שוב ? אולי משהו לא תקין?

היי לא נראה שיש משהו מסוכן, אולי חרדות. בכל מקרה זה לא הפורום המתאים. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)