איידס תסמינים אחריי חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/12/2023 | 14:55 | מאת: גל

שלום דר, לפני חודשיים נכנס לי שפריץ של דם לעין ממטופל בטעות. למטופל אין איידס כביכול אבל עדיין חושש כי הוא אבא של חולה איידס בוודאות. אני מאוד חושש כבר שבוע אני מרגיש כאבי ראש עזים וסחרחורת. זה נפוץ לתסמיני איידס??? ואם יש לו גם איידס האם כנראה שנדבקתי? כי אני מרגיש לא טוב בשבוע האחרון. לא יכןל לקום מהמיטה עקב סחרחורות. מה אתה היית עושה ? ומה הסיכוי שנדבקתי באיידס?

הסיכוי הוא אפס. תסמינים כנראה לא קשורים. גש תעשה בדיקה שתרגע

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)